Miljan Hoivakoti

Ota yhteyttä ›

Hoivakoti Järvenpään Ristinummella vehreällä pientaloalueella

Miljan Hoivakoti on kodikas, yhden tason omakotitalo. 

Järvenpään Ristinummella rauhallisella, vehreällä pientaloalueella sijaitsevassa hoivakodissamme tunnelma on lämmin ja kodinomainen. Kyseessä on 393 m² kokoinen omakotitalo yhdessä tasossa, jossa on yhdeksän yhden hengen huonetta ja kolme kahden hengen huonetta. Asukaspaikkoja on 15.

Asukkaat saavat sisustaa huoneensa omilla huonekaluillaan ja tekstiileillään, mikä luo tutun sekä turvallisen ympäristön. Oman huoneen lisäksi asukkailla on käytössä esteettömät yhteiset tilat. Suuri tupakeittiö ja olohuone, jossa on takka sekä leivinuuni, toimivat hoivakodin sydämenä. Tupakeittiössä asukkaat viettävät usein aikaa keskustelemalla toistensa kanssa, seuraamalla talon tapahtumia ja osallistumalla erilaisiin järjestettyihin toimintatuokioihin

Yhteisiin tiloihin kuuluvat myös eteishalli, peseytymistilat, sauna, neljä wc:tä sekä viihtyisä aidattu sisäpiha. Kaikki on mitoitettu niin, että asukkaat voivat ruokailla ja keskustella yhdessä. 

Ota yhteyttä

Rytmimme rakentuu joustavasti asukkaiden mukaan

Hoivakotimme kodinomaisuus näkyy myös työ- ja toimintakulttuurissamme. Työmme rytmittyy asukkaiden tarpeet huomioiden eli se ei ole sidottu tarkkaan aikatauluun. Noudatamme tietysti asukkaiden turvallisuutta tukevia, toistuvia rutiineita. 

Meiltä Miljan Hoivakodista on matkaa Järvenpään keskustaan noin 4 km ja Keravalle sekä Tuusulaan noin 10 km. Sukulaiset ja ystävät voivat vierailla hoivakodissamme päivisin ja asukkaamme voivat halutessaan vierailla heidän luonaan. Talon puolesta on järjestetty yhteinen puhelin yhteydenpitoa varten.

Haluatko kuulla lisää tai tiedustella vapaita asukaspaikkoja? Ota yhteyttä! Tutustu myös toiseen hoivakotiimme, Hoivakoti Elna-Mariaan.

Ota yhteyttä
Soita