Miljan Hoivakoti

Lue lisää ›

Hoivakoti Elna-Maria

Lue lisää ›

Palvelut

Lue lisää ›

Henkilökunta

Lue lisää ›

Yksityiset, kodinomaiset hoivakodit Järvenpään rauhallisilla alueilla

Ympärivuorokautista hoitoa, hoivaa ja palveluja iloiseen elämän ehtooseen.

Hoitokodeissamme Järvenpäässä tarjoamme ympärivuorokautista palveluasumista muistisairauksia sairastaville, liikuntarajoitteisille tai muuten hoivaa sekä huolenpitoa tarvitseville ikäihmisille. Tilat, ympäristö ja toiminta on laadittu tavalla, jossa korostuu kodinomainen asuminen. 

Miljan Hoivakoti sijaitsee Ristinummen alueella kodikkaassa yhden tason omakotitalossa. Hoivakoti Elna-Maria toimii puolestaan Terholan asuinalueella hyvien kulkuyhteyksien päässä Järvenpään keskustasta. Molemmat alueet ovat rauhallisia mahdollistaen päivittäisen ulkoilun hoitajien kanssa. 

Olemme yksityinen toimija, jonka huomassa asutaan lämpöä ja yksilöllisyyttä vaalien. Meille voi tulla asukkaaksi Keusoten kautta (Keski-Uudenmaan Hyvinvointialue), palvelusetelillä tai suoraan itse maksavana asiakkaana.

Tutustu koteihimme ja kysy lisää, kerromme ilomielin tarkemmin toiminnastamme!

Ota yhteyttä ›

Hoivakotiemme takana on perheyritys ASR-Palvelu Oy

ASR-Palvelu Oy perustettiin vuonna 1993 tarjoamaan kotipalveluja. Yrityksen toimintaa laajennettiin vuonna 1997, jolloin perustettiin Miljan Hoivakoti. Samalla kotipalvelutoiminta lopetettiin ja keskityttiin yksinomaan hoivakotitoimintaan. Vuonna 2014 toiminta laajeni edelleen uudella yksiköllä, Hoivakoti Elna-Marialla. 

Yhtiömme on matalan organisaation, Airi ja Seppo Rajamäen perustama perheyritys. Sukupolvenvaihdoksen myötä vuonna 2012 yrittäjiksi siirtyivät perustajien tyttäret Niina Vähäkuopus ja Maria Petäistö, jotka ovat olleet tiiviisti mukana hoivakotitoiminnassa alusta lähtien.

Toiminta-ajatuksemme

Tuotamme yksilöllisiä, kodinomaisia palveluja asukkaiden hoivan- ja huolenpidon tarpeisiin. Johtavana ajatuksena on: ”Kohtele vanhusta kuten itse haluat itseäsi kohdeltavan vanhana”. Toimintamme tavoitteena on tyytyväinen, hyvinvoiva ja elämäniloinen asukas, samoin tyytyväinen omainen ja palvelun ostaja.

Hoiva- ja huolenpitotyötämme ohjaavat hoitotyön arvot ja eettiset periaatteet. Toimivan työyhteisön ja hoivan sekä huolenpidon laadun varmistamiseksi hoivakodeissa on nimetty myös tärkeitä yhteisöllisiä, jaettuja arvoja sekä periaatteita. Näitä ovat yksilöllisyys, itsemääräämisoikeus, turvallisuus, tasavertaisuus ja kodinomaisuus. 

Arvostus asukkaitamme kohtaan näkyy laadukkaana hoitona, joka tuo sisältöä elämän ehtooseen. Hoivatyötä tehdessä ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii asukkaista huomioiden heidän tarpeensa ja toiveensa. Yksilölliset tavat ja tottumukset vaikuttavat elämänhallintaan mahdollistaen elämän jatkumisen tuttua, turvallista rataansa.

Ota yhteyttä ›
Soita