Rekrytointi

Ota yhteyttä ›

Avoimet työpaikat

Töihin Miljan Hoivakotiin tai Hoivakoti Elna-Mariaan?

Molemmat ovat yksityisiä, yrittäjävetoisia palveluasumisen hoivakoteja rauhallisilla alueilla Järvenpäässä. Hoivakotien taustalla on matalan organisaation perheyrityksemme ASR-Palvelu Oy, joka on toiminut alalla jo vuodesta 1993. 

Meillä pidetään hyvää huolta ympärivuorokautista hoivaa tarvitsevista ikäihmisistä erittäin laadukkaalla hoidolla. Odotamme henkilökunnaltamme periaatteidemme mukaista asennetta, ammattitaitoa ja sydämen sitoutumista työhönsä. Toimintamme keskiössä on ajatus: ”Kohtele vanhusta kuten itse haluat itseäsi kohdeltavan vanhana”. Lue lisää toimintatavoistamme

Tällä hetkellä avoinna:

Miljan Hoivakoti
Lähihoitaja

 

Lisäksi haemme molempiin hoivakoteihin kesäajalle 2024 kesätyöntekijöitä, esimerkiksi lähihoitaja/lähihoitajaopiskelija/valmistuneet hoiva-avustajat. Huomioimme myös sairaanhoitajaopiskelijat. 

Hakemukset ensisijaisesti sähköpostiin: maria.petaisto@hoivakotielnamaria.fi ja niina.vahakuopus@miljanhoivakoti.fi
Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä

Tällä sivulla ilmoitamme avoimista työpaikoista. Voit toki myös lähettää avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä heti kun tarvetta uusille tekijöille ilmenee. Jos haluat tiedustella tarkemmin meillä työskentelystä, ota vain rohkeasti yhteyttä!

Kysy lisää
Soita