Ympärivuorokautisen asumisen palvelut hoivakodeissamme Järvenpäässä

Monipuolista, kodinomaista hoivaa ja huolenpitoa jokaisen voimavarojen mukaan.

Molemmissa Järvenpäässä sijaitsevissa hoivakodeissamme, sekä Miljan Hoivakodissa että Hoivakoti Elna-Mariassa, tarjoamme ympärivuorokautista palveluasumista muistisairauksia sairastaville, liikuntarajoitteisille tai muuten hoivaa sekä huolenpitoa tarvitseville ikäihmisille. Lisäksi palveluihimme kuuluvat terveydentilan ja sairauden seuranta, ruokailut omien keittiöidemme toimesta, pyykkihuolto, siivous sekä turvallisen ympäristön ylläpito. 

Toiminnallinen tekeminen kuntouttavalla otteella

Kannustamme ja ohjaamme asukkaita käyttämään heidän vielä jäljellä olevia voimavarojaan. Päivittäisiin toimintoihin kuuluukin hoidon lisäksi toiminnallinen tekeminen, kuten toimintatuokiohetket. Ne toteutetaan viriketoimintasuunnitelman mukaan kuntouttavalla työotteella huomioiden asukkaiden mieltymykset ja toiveet.

Ennen toimintatuokion aloittamista asukkaita muistutetaan tuokiosta. Heidät haetaan mukaan tuokioon, liikuntarajoitteisia avustetaan. Toimintatuokioissa mm. jumpataan, keskustellaan ajankohtaisista asioista, askarrellaan ja luetaan kirjaa. Asukkaat myös ulkoilevat hoitajan kanssa lähes päivittäin sään salliessa. Jokainen voi osallistua toimintoihin vointinsa mukaan. 

Ota yhteyttä ›

Muut palvelut

Hoivakodeissa käy lisäksi säännöllisesti kampaaja ja jalkahoitaja. Järvenpään seurakunta pitää kodeissamme säännöllisesti hartaustilaisuuksia.

Hoivakodin kautta järjestyy myös vaivattomasti lääkäripalvelu yhteistyössä Keusoten ja Mehiläisen kanssa. Lääkäripalvelu tarjoaa kaikille asumispalveluasiakkaille alkutarkastuksen, vuositarkastukset, lääkärin 24/7 puhelinpalvelun, kuukausittain toteutettavat lääkärin lähikierrot asumispalveluyksiköissä sekä viikoittaiset etäpuhelinkierrot.

Kaikissa palveluissamme korostuu kodinomaisuus. Tätä tukee hoivakotiemme niin ikään kodinomaisiksi sisustetut tilat, asuminen ja arjen elo. Ota yhteyttä, jos haluat kuulla lisää tai tiedustella asukaspaikkoja! 

Ota yhteyttä ›
Soita