Hoivakoti Elna-Maria

Ota yhteyttä ›

Hoivakoti Järvenpäässä rauhallisella Terholan alueella

Hoivakoti Elna-Maria tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista.

Vuonna 2014 rakennettu Hoivakoti Elna-Maria on suunniteltu ympärivuorokautisen hoivan tarpeessa oleville ikäihmisille. Se sijaitsee rauhaisalla asuinalueella Järvenpään Terholassa, josta on n. 2,5 km matka keskustaan. 

Hoivakodin 1205 m² kokoiset tilat tulvivat valoa ja tunnelma on lämmin. Rakennuksessa on 24 yhden hengen huonetta (16 m² + 4 m²) ja yksi kahden hengen huone (21 m² + 4 m²). Asukaspaikkoja on yhteensä 26. Jokaisessa huoneessa on oma wc ja suihku. Asukkaat saavat sisustaa itse huoneensa omilla kalusteillaan ja tekstiileillään.

Asukashuoneet ja toiminnat ovat kaikki yhdessä tasossa. Asukkailla on käytössään yhteiset tilat, joihin kuuluvat ruokailu- ja oleskelutilat, sauna ja suihkuosasto sekä aidattu sisäpiha. Talossa on kaksi siipeä, joissa kummassakin on iso oleskelu-/ruokailutila sekä pieni keittiö. Lisäksi talossa on iso keittiö, jossa valmistetaan asukkaiden ruoka, siivouskeskus sekä kaksi pyykkihuoltohuonetta.

Ota yhteyttä ›

Yhdessä olemista, toimintatuokioita ja mukavaa oleskelua

Ympäristömme mahdollistaa asukkaiden omatoimisuuden ja monipuolisten toimintojen toteuttamisen. Tiloissa on helppo liikkua apuvälineillä sekä ilman. Keskipisteenä ovat siipien ruokailutilat, joissa asukkaat haluavat usein viettää aikaa, seurata talon tapahtumia ja osallistua toimintatuokioihin. Toimintatuokioita järjestetään myös isossa aulassa ja kauniilla ilmalla ulkona.

Kummassakin siivessä on lisäksi pienet olohuoneet, joissa voi keskustella ja katsella tv:tä. Vieraita voi tavata siipien oleskelutiloissa sekä isossa aulassa, ja viihtyisällä sisäpihalla on katetut terassit niin ikään mukavaan ajanviettoon. Ulkoilu lähiympäristössä onnistuu hoitajan tai omaisen kanssa. 

Meillä Hoivakoti Elna-Mariassa ei ole tarkoin sidottuja arjen aikatauluja, vaan työrytmimme mukautuu asukkaiden rytmiin. Luovuus on sallittua! Totta kai huomioimme kuitenkin turvallisuutta tuovat, toistuvat rutiinit. Jos haluat kuulla lisää, ota yhteyttä! Tutustu myös toiseen hoivakotiimme, Miljan Hoivakotiin

Ota yhteyttä ›
Soita